Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

En ilginç evlilik teklifleri

Ben sevgili Beyazıt Öztürk'ün yerinde olsam, her hafta Kağıt Sorular'a birbirinden muzip yanıtlar veren o üniversite öğrencilerini yayın sonunda stüdyoya kilitler, sıkı bir komedi dizisi senaryosu yazdırana kadar da dışarı çıkarmazdım. Bu hafta da 'Hayalinizdeki evlenme teklifi nedir?' sorusuna, Beyaz Show stüdyosuna konuk olan öğrencilerden bakın nasıl müthiş yanıtlar geldi:
"Koltukta uyuyakaldığımda 'Hadi kalk, yatağa git' diyenim olur musun?"
"Tüplü dalış programı ayarlardım. Dalışa geçmeden önce suyun altında ona işaretlerle bir soru soracağımı söylerdim. Soruyu sormaya başladığımda ağzımdaki regülatörü çıkaracağımı, cevap verene kadar takmayacağımı, bunun için soruyu hızla anlayıp cevabı hızlı vermesi gerektiğini bildirirdim. Dalışa geçer ve dibe yakın bir yerde onu karşıma alır, regülatörü çıkarır ve ona işaretlerle evlilik teklifi yapardım. Bunu yaparken iki şeye önem vermeliyim: 1-Kız aptal olmamalı. 2-Sevgisinden emin olmalıyım. Aksi takdirde olacakları düşünemiyorum..."
"O kadar sapım ki, kız olduğum halde bu soruyu cevaplayamıyorum..."
"Al şu yüzüğü, yarın gel işe başla!.."
"Öyle çam yakıp dağ devirmeye gerek yok. Sevdiğinin gözlerinin taa derinine bakıp 'Sen benim diğer yarımmışsın, öyle dedi martılar. Bir lokma simidi bile benimle bir ömür paylaşmaya var mısın?' derdim."
tavan fantezisi
"Madem ikimiz de tavana bakıyoruz, neden aynı tavana bakmayalım..."
"Bak ben tek maaşla ne araba ne ev alabiliyorum. Gel beraber duble maaşla her haltı yiyebilelim..."
"Beraber Cimbom'un maçına gidelim. Damat adayı bir anda ortadan kaybolsun. Bir süre sonra maç dursun. Tüm futbolcular kenara çekilsin. Stada bir tane helikopter insin. Ardından Melo pankart açarak paraşütle aşağıya atlasın. Tüm ışıklar bana doğrulsun ve sporcularla taraftarlar, arkadan fon müziği olarak marşlara eşlik etsin. Son olarak da Fatih Terim kemençe çalarak ortamı hazırlasın..."
"Evimize gelen faturaya benimle 'Oha' der misin?"
"Karım olmana karar verdim..."
"Valla bizde o işler görücü usulü... Hayali, babamda..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA