Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Arenanın dibi

Survivor'da mücadele giderek kızışıyor. Karınlar aç, sinirler gergin, rekabetin dozu yüksek olunca kavgasız, gürültüsüz, küfürsüz hafta geçmiyor.
Son hafta çamurlu parkurda yapılan yarışmayı izlerken gözümde eski gladyatör filmleri canlandı. Yarışmacılar adeta 'canları pahasına' mücadele ediyorlardı. Hepsi insanüstü bir performans ortaya koydular. Yarış sonunda üstleri tamamen çamurla kaplanmış bir halde nefes nefese yere kapaklandıklarında görüntü, yüzyıllar önce Etna Yanardağı'nın patlaması sonucu 'taş kesilen' zavallı insanları andırıyordu.
Survivor aslında modern çağın arenası... Yarışmacılar da gerçek birer gladyatör. Tek fark, gladyatörler zamanında bu denli ayak oyunu ve kulis olmaması... Yani modern çağın gladyatörlerinin işi sanki daha zor gibi... Bir de çağın imparatoru Reyting Hazretleri'nin baş parmağı sürekli yukarıyı gösteriyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA