Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Defne'ye dikkat!

Star TV'nin yeni dizisi 'Kiralık Aşk', yaz ekranının mayası tutan yapımlarından. Bunun en büyük nedenlerinden biri de oyuncu kadrosunda, seyircinin keşfetmekten mutluluk duyduğu yıpranmamış yüzler bulunması. Bunların başında da dizide 'Defne' karakterini canlandıran Elçin Sangu var.
Aslında dizi tiryakileri onun yüzüne aşina. 'Öyle Bir Geçer Zaman ki'de 'Jale'yi, 'Aşk Kaç Beden Giyer'de 'Nehir'i oynamıştı. Ardından 'Bir Aşk Hikayesi', 'Kurt Seyit ve Şura' ile 'Sevdam Alabora'da göründü.
Elçin'in; standartları zorlayan, farklı bir güzelliği ve havası var. Yaşı 30 olmasına rağmen, çok daha genç gösteriyor. Mersin Üniversitesi Opera Bölümü'nden mezun olmanın yanı sıra Sahne Tozu Tiyatrosu'nda edindiği tecrübe, oyunculuğunu iyice demlendirmiş. 'Kiralık Aşk'ta patronun aklını çelmek için şirkete yerleştirilmiş 'kiralık' asistan kız rolünde son derece başarılı. Hem yüz mimiklerini, hem vücut dilini etkileyici ama abartıya kaçmadan kullanmasını biliyor. Bu arada aldığı şan eğitiminin boşa gitmemesi için bir ara şansını şarkıcılıkta da denemiş. Yani müzik kulağı ve sesi de var.
Yaz ekranının en sevdiğim tarafı, genç yeteneklere fırsat tanıyor olması. Bu köşenin okurlarının çok iyi bildiği o uğurlu tik'imi Elçin'in isminin de yanına iliştirdim. Allah yolunu açık etsin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA