Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bollywood filmleri nerede?

Ülkemizde Kore dizileri ve Bollywood (Hindistan yapımı) filmlerine büyük ilgi var. Belki de ülkelerin karakteristik yapılarının birbirine benzemesi bu özdeşliği sağlıyor. Okurumuz Ümran Yıldız da ekranda Hint filmi görmek isteyenlerden:
"Merhaba Yüksel Bey, hiç Bollywood filmi izlediniz mi bilmiyorum ama ben çok severek ve beğenerek izliyorum. Gerçekten merak ediyorum, bu son derece 'güzel' ve 'ahlaklı' filmleri neden bizim TV kanalları vermiyor?
İçerisinde en ufak bir öpüşmenin bile yer almadığı, ona rağmen aşk duygusunu sonuna kadar hissettirebilen müthiş filmler... Mesela 3 Idiots, (Eğer izlemediyseniz mutlaka izleyin. Beğenmezseniz son bir aylık sinema biletiniz benden) Benim Adım Khan, Ek Villain, Garjini, Chennai Ekspres ve daha birçoğu...
Acun Bey'e ve diğer kanalların yöneticilerine seslenmek istiyorum buradan: Lütfen ama lütfen saçma sapan vurdulu kırdılı, içinde bolca şehvetin yer aldığı, insanın yalnızken bile izlemeye utandığı, yüzünün kızardığı Amerikan filmleri yerine naif ve son derece dokunaklı, maaile izleyebileceğimiz filmler koysunlar kanallarına. Saygılarımla, hayırlı Ramazanlar..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA