Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Survıvor 2016'da kimler yarışsın?

Daha bu seneki yarışma bitmeden, seneye Survivor'da kimlerin yarışacağı üzerine spekülasyonlar başladı. Acun Ilıcalı'nın Survivor 2016 için teklif götürdüğü iddia edilen isimler arasında kimler yok ki... Bu Tarz Benim yarışmasının yıldızlarından Ayşegül Melisa Doğan, tehlikeli ve pis meslekleri tanıttığı programıyla ünlenen sunucu-oyuncu Dilara Gönder, Ütopya'nın sıra dışı yarışmacısı İnci Satır, Seda Sayan ile Sinan Engin'in oğulları Oğulcan Engin, Anadolu Efes'in ponpon kızlarından Tuğba İldiz. Veeee her dizisiyle genç kızların gönlünü daha fazla çelen yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin...
Bu iddiaların ne kadarı gerçek, ne kadarı uçurtma onu seneye göreceğiz. Ama benim de kafamda bir Survivor listesi yok değil. İşte seneye Dominik'te yarışırken görmek istediğim 'Ünlüler' ekibi:
BÜLENT SERTTAŞ: Girdiği her ortamı neşelendiren, ölüyü mezarından kaldırıp halay çektirecek yeteneğe sahip sanatçımız Bülent Serttaş, Survivor için başlı başına bir cazibe merkezi. Üstelik adada kaybedeceği kilolarla, dönme hızı yavaşlayan dünyamızı eski süratine kavuşturabilir diye düşünüyorum. SAFİYE-FAİK: Onların ada macerasından üç ayrı program çıkar. Safiye, ilk konseyde Faik'in ismini yazmazsa adam değilim.
SİNAN ENGİN-AHMET ÇAKAR: Görüntüsüz futbol programıyla seyircinin burnunu ekrana yaslamayı başaran ikili, yeni Survivor'ın reyting garantisi olur.
DERYA BAYKAL: Adaya en çok lazım olan isim... Dantelden balık ağı, palmiye yaprağından patchwork yorgan, yosundan pasta yapar; millet bolluk bereket içinde yaşar.
ASUMAN KRAUSE: Hem atletik, hem neşeli. Yarışmanın çılgın kız kontenjanını tek başına doldurmaya aday.
NUSR'ET: Öyle her yıl adaya çıkıp yarışmacıların ağzına lokum etleri sıkarak, ekran başındaki milleti yutkunmaktan gırtlak kanseri yapmak var mı? Şeytan azapta gerek!
EROL KÖSE: Sadece adayı değil, Dominik Cumhuriyeti'nin tamamını karıştıracak bu mikser kabiliyeti görmezden gelinir mi?
SABA TÜMER: Acaba aç kalırsa kahkahalarından kurtulabilir miyiz diye düşünüyorum... Esas 'Oyuna Geldik' böyle olur!
MUSTAFA SARIGÜL: Önce parti liderliği, sonra büyükşehir belediye başkanlığı ümitleri, son olarak da milletvekili olma hayalleri suya düşen Mustafa Sarıgül, şansını bir de Survivor'da denese mi acaba?
Sahi, Acun Medya ekibi yaz ekranına neşe gelsin diye Kilyos sahillerinde sadece mizah potansiyeli barındıran ünlülerin yarışacağı bir Survivor- Makara Star yapsa nasıl olur acaba?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA