Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İrem ve Cash

Vallahi en az Tango ve Cash kadar ünlü oldular. İki sezondur Yetenek Sizsiniz Türkiye'de harika numaralar yapan Border Colly cinsi Cash adındaki köpek ile sahibi ve eğitmeni İrem, önceki gece ortaya koydukları muhteşem performansla yine beni benden aldı.
Olay sadece bir köpek gösterisi değildi. 1.5 dakikaya, adeta bir polisiye macera filmi sığdırdılar. İkilinin bir suçluyu önce takip edip, sonra yakalayıp, ardından paketlemesi, bunu yaparken Cash'in tek bir komutu bile atlamaması inanılır gibi değildi.
Eminim Cash'i izleyen yönetmenler, en basit sahneyi dört tekrarda oynayabilen bazı ünlü oyuncuların kulağını epey çınlatmıştır.
Bu arada Border Colly'lerin dünyanın en zeki köpek türü olduğunu belirteyim. İrlanda ve Avustralya'da çoban köpeği olarak kullanılan bu tür, koca bir sürüyü tek başına yönetip, otlağa çıkarıp, akşam ağıla sokarken sayması ve eksik olanı gidip getirmesi ile ünlü.
Ne imam standup'çı, ne kaşık havası ekibi; bu yıl da Yetenek Sizsiniz'i bir köpek kazanırsa, kimse bunalıma girmesin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA