Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Fotoğrafın anlattığı

Bu fotoğrafa bakıp da kadere inanmamak elde mi? Bundan üç sene önce Diyarbakırlı genç kız Mutlu Kaya, İbrahim Tatlıses'i ancak rüyalarında görebilirdi...
İbrahim Tatlıses ise günün birinde bir hastane odasında, kullanabildiği tek eliyle Diyarbakırlı bir genç kızın elini tutup hayatında hiç tatmadığı bir duygu fırtınasına kapılacağını bilebilir miydi?

İKİ KADERDAŞIN FOTOĞRAFI
Ben bugüne kadar İbrahim Tatlıses'in hayatına giren kadınlara, evlatlarına bakışlarını çok kez gazete sayfalarında, magazin programlarının videolarında gördüm. Ama hiçbirinde Mutlu Kaya'ya bakışındaki derinlik, şefkat ve kadercilik duygusu bana bu denli geçmemişti.
Kafalarına mermi isabet edip ölümün kıyılarında dolaştıktan sonra yeniden hayata tutunan 'iki kaderdaşın' fotoğrafı, şu mübarek Ramazan günlerinde onca ilahiyatçının, ekrandaki tonla lafından daha fazlasını anlatmıyor mu sizce de?
Biz tabii ki her ikisinden de dualarımızı eksik etmeyeceğiz. Ama bana öyle geliyor ki, onca ilaç ve terapiden daha fazla birbirlerine iyi gelecekler...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA