Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ben seni unutmak için sevmedim...

Ne güzel şarkıdır... Sonsuz aşkın ve vefanın notalarla güftelere dökülmüş halidir. Behlül Bektaş'ın sözlerini yazdığı, Amir Ateş'in notalara döktüğü bu unutulmaz Türk sanat müziği eserini son günlerde ekranlarda sık sık duyar olduk. Duygusal bayram reklamlarıyla ünlü şekerleme firması, bayram arifesinde yine anlamlı bir hatırlatmada bulunuyor.
Eşiyle tanıştığı ilk günden itibaren onun gözlüklerini silip parlatmayı alışkanlık haline getiren teyzemiz, eşinin vefatından sonra bile onun gözlüklerine 'gözü gibi' bakmaya devam ediyor. Bayram sabahı ilk iş olarak eşinden yadigar gözlükleri silip fotoğrafının bulunduğu çerçevenin önüne özenle yerleştiriyor. O sırada, o şahane şarkı ekrandan odalarımıza yayılıyor: 'Ben seni unutmak için sevmedim...'
Mesaj açık: İnsanlar ölümlüdür ama kalplere eğer bir sevgi tohumu ekmişlerse, meyveleri ölümsüzdür. İnsanlara yeniden can vermek sadece Allah'a mahsustur. Ama ölümlülerin anılarını ölümsüzleştirmek için küçücük bir kalp yeter. Bayramlar ise bunun en güzel vesilesidir...
Hepinize sevdiklerinizle geçireceğiniz, yitirdiklerinizin güzel anılarıyla tazeleneceğiniz mutlu bir bayram diliyorum.
NOT: Allah'ıma binlerce şükürler olsun ki, her bayram bu notu yazabiliyorum. Eğer ömrümüz olursa, bizim dükkan bayram boyunca açık olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA