Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Şimdi ne diyeceksiniz?

Spor yorumculuğu ile falcılık bazen birbirine karıştırılıyor. Sanılıyor ki, bir maçın sonucunu önceden tahmin eden, iyi spor yorumcusudur. Buna aldanan bazı spor yorumcuları da ekranda bakla falı açar gibi yorum yapıyor.
Pazar günü Beyaz TV'de ekrana gelen Beyaz Transfer programında yorumcu Tolga Alpaslan, Shakthar Donetsk maçı öncesi Fenerbahçe'nin transferlerini değerlendirirken şöyle dedi: "Ben geçen haftalarda burada Ahmet Çakar Hoca'dan bir sürü de laf işitmiştim. Yılın transferi diye sormuştunuz. Ben de demiştim ki yılın transferini Terraneo'dur. Terraneo'nun yılın transferi olduğunu şimdi size ispatlayacağım. Fenerbahçe, Shakthar'ı İstanbul'daki maçta mutlak yenecektir. Dikkatinizi çekerim beyler, Fenerbahçe- Shakthar maçının hakemi Portekizli. İşte Terraneo farkı, ne kadar büyük tesadüftür bu beyler."
Bu sözlerin ardından diğer yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı sazı eline aldı: "Beyler, ben sözümden dönmem; futbol uzmanı Tolga Alpaslan, Fenerbahçe'nin şike yaptığını, Portekizli hakemi bağladığını... Buradan FIFA'ya sesleniyorum, Portekizli hakem bağlanmış..."
Falların hiçbiri tutmadı. Fenerbahçe, Shakthar'ı yenemedi. Maçın Portekizli hakemi ise tüm hakem yorumcularından tam puan alan son derece adil bir yönetim gösterdi.
Peki şimdi bu yorumcular ne diyecek, doğrusu çok merak ediyorum. Onları bilmem ama Fenerbahçe Spor Kulübü, kendisine şike iftirası atanları çoktan mahkemeye verdi bile.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA