Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Şaka derken...

Şaka programlarını oldum olası sevmem. Kurbanın dakikalarca acı çektiği görüntüler, beni hiç eğlendirmez. Show TV'de yeni başlayan, Demet Akbağ'ın sunduğu Çok Aramızda adlı, ünlülere şaka yapılan programı izlemeye de bu duygular içinde oturdum. Nitekim ilk iki şaka beni fazlasıyla rahatsız etti.
Işın Karaca'nın kirada oturduğu eve sözde yıkım ekibi gelmişti. Karaca'nın sabır ve kibarlığına saygı duydum. Burcu Esmersoy'un görüşmesi sırasında sözde kendi yüzünden ağır yaralanan ajans çalışanı karşısındaki çaresizliği ise en hafif tabirle 'eşek şakası'ydı. Ama Nükhet Duru'ya yapılan son şakaya gelince iş değişti.
Acar magazin muhabiri Seyhan Erdağ, hayatında hiç helikoptere binmemiş Nükhet Duru'yu Bursa'daki ekstraya hava yoluyla götürecek. Yarı yolda helikopter 'dümenden' tekliyor. Zorunlu olarak bir ormanın ortasına iniyorlar. İki adam gelip helikopteri kaçırıyor. Bizimkiler ayıların piknikçi kovaladığı bir ormanda kalakalıyorlar filan...
Mizansen şahane, Seyhan'ın oyunculuğu ise 10 numaraydı. (Sanırım dizi sektörü harika bir oyuncu kazandı)
Her ne kadar Nünü'nün son derece başarısız ayı kostümü içinde koşmaya çalışan dublör yüzünden şakayı orta yerinde anladığından ve oyunu bozmamak için 'inanmış gibi yaptığından' şüphelensem de, görüntüler son derece eğlenceliydi. Aklıma ekranda izlediğim son 'helikopter şakası' geldi. Türkücü Latif Doğan'ın gözlerini bağlayıp yerde duran helikopterden sanki havadaymış gibi tekmeyle aşağıya itildiğini hatırlıyorum. Neyse, buna da şükür... En azından yaratıcılıkta mesafe almışız!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA