Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kalp kalbe karşı

Esra Kazancıbaşı... Üniversiteden arkadaşım. Bir diğer sıra arkadaşım Rasim Öztekin'in eşi. Sağlık muhabirliği ve yazarlığı denildiğinde 30 yıllık deneyimiyle aklıma gelen ilk isim. atv Avrupa'da Sağlığım İçin Herşey'i hazırlayıp sunuyor. İnternet üzerinden aynı isimle muhteşem bir sağlık sitesi hazırlıyor. Elimden düşürmediğim sağlık kitaplarının yazarı. Şimdilerde Yeni Birlik gazetesinde sektirmeden okuduğum bir sağlık köşesi hazırlıyor.
Esra geçenlerde 'Eşimin kalp doktorunu çok kıskanıyorum' diye başlık atınca, merakla okumaya başladım. Meğer o doktor, tahmin ettiğimiz gibi güzel ve çekici bir hanımefendi değil, bir erkekmiş. Rasim'e kalp pilini takan doktorun ta kendisiymiş. Rasim'le birlikte gittikleri son muayenede bizim Esra, doktora itiraf etmiş: "Sizi çok kıskanıyorum. Çünkü eşimin kalbini düzenliyor, adeta elinizde tutuyorsunuz." Tecrübeli doktor gülerek yanıtlamış: "Dışına karışabiliyorum ama içine bir şey yapamıyorum." Allah her ikisinin de kalbini uzun yıllar birlikte çarptırsın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA