Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Seyirciden trafik cezası

Köşemizin 'kurmay' lojistik subaylarından sevgili Doruk Şahin bu kez de Arka Sokaklar'ın yeni sezondaki ilk bölümünü mercek altına almış:
"Değerli Yüksel Ağabey, Arka Sokaklar yeni sezona başladı. Sezon finalinde bütün ekibin hastanede Rıza Baba'nın uyanmasını beklediği esnada hastaneye bavulla gelen bir düşman bomba patlatmış, hastane havaya uçmuştu.Yeni sezonda nasıl kurtulacaklar acaba diye merak edip baktım. Yaralı olanları taşımak için çevre hastanelerden ambulans geliyor. Koca hastanenin ambulansı yoktu anlaşılan! Dışarıda olan hiç kimse patlayan bombadan yara almamış. Ufak dokunuşlarla yara izleri ve boyalar sürülmüş oyunculara ama gerçekçi olmamış. Gelelim içeride patlayan bombadan sağ kurtulan ekibe... Meğer bizim Mesut, patlama anı öncesinde bavulu almış (flashback'te gördüğümüz sahneden anladığımız kadarıyla) ve başka tarafa fırlatmış. Bütün ekip yere yatınca bombadan kurtulmuşlar. Nasıl oluyor da hastane havaya uçuyor ama Rıza Baba'nın olduğu odada hiçbir hasar olmuyor? Bu arada Mesut'un üzerine koca dolap düşüyor ama dolabın altından sapasağlam çıkıyor. Aksiyon ve polisiye dizisi çok izledim ama bu sahneleri izlerken o duyguya giremedim. Ekran başında nasıl polisiye dizisi yapılmaz örneğini görmüş oldum.
Bir başka konu, trafik kuralı ihlali. Hüsnü Başkomiser ailesiyle tatilden dönüyor. Ama trafik kurallarını hiçe sayarak. Akrabaları Nazike, camdan sarkarak üstten şeftali almaya çalışıyor. Bu sırada Hüsnü'nün arabanın kontrolünü kaybetmesine neden olacak hareketler yapıyor. Önce kendi ailesinin ve sonra trafiktekilerin hayatını tehlikeye attığından dolayı Hüsnü Çoban'a 'fahri seyirci trafik müfettişi olarak' uyarı cezası kesiyorum! Sevgiler."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA