Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Şeytan azapta!

Vallahi üzüldüm. Futbolculuğuna, yorumculuğuna ve adamlığına en fazla saygı duyduğum isimlerden Rıdvan Dilmen'in NTV stüdyosunda yerlerde sürünmesine çok üzüldüm...
Peki Rıdvan neden kendini yerlere atmak zorunda kaldı?
Çünkü Osmanlıspor- Fenerbahçe maçında kaleci Volkan'ın neden olduğu penaltı pozisyonunun görüntüleri ellerinde yoktu.
Sadece onların mı? Bu sene hiçbir kanalın elinde Süper Lig görüntüsü yok. Geçen yıl üç dakikalık görüntüye 15 bin dolar (yaklaşık 45 bin lira) isteniyordu. Bu sene o da yok. Zaten olsa bile alacak kanal yok. Kim kısacık görüntü için bunca parayı verir ki? Türkiye'de futbol izlemek, 1.5 milyon Digitürk izleyicisine nasip olabiliyor ne yazık ki...
Gerisini düşünen yok.
Sonra da Türkiye'nin en önemli yorumcusuna stüdyonun yerlerini sildiriyoruz mecburen...
Sadece o mu? 360'daki Telegol programının yorumcuları, futbol görüntüsü olmadan üç saat futbol yorumu yapmanın her hafta değişik metotlarını keşfediyorlar.
Bu hafta bir başka futbol efsanesi Gökmen Özdenak, smokin giyip papyon takmış, elinde elektrikli testere ile soluğu bir odun deposunda almıştı. Keresteleri birer birer ortadan ikiye bölerken, hedefine aldığı futbolcu ve teknik direktörleri de 'en keskin şekilde' eleştiriyor, yani biçiyordu.
Bakalım görüntü kuraklığının hüküm sürdüğü futbol ekranında daha ne tuhaflıklar göreceğiz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA