Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Morgül programa başlıyor

Survivor ile yıldızı yeniden parlayan, Rising Star'daki renkli jüri üyeliği ile televizyon ekranlarının ihtiyaç duyduğu bir karakter olduğunu bir kez daha gösteren Yılmaz Morgül, tv8'in neşeli yüzü olmaya önümüzdeki günlerde de devam edecek. Morgül, çok yakında tv8 ekranlarında bir gündüz kuşağı programı sunmaya başlayacak.
Pozitif enerjisi, mantıklı analizleri, sanal âlemde paylaştığı neşeli videoları ile fenomen olma yolunda hızla ilerleyen Morgül, tv8'in sabah programı Aramızda Kalmasın'ın ardından ekrana gelecek yeni programında ünlü konuklarını ağırlayacak. Ağır gündemin kasvetini üzerinden atmak isteyenler için neşeli, umut verici ama aynı zamanda da yol gösterici konuları işlemeyi hedeflediğini söyleyen Morgül'ün, bu misyonu gerçekleştirmek için doğru isim olduğunu düşünüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA