Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

‘Yeni Gelin iş yapar

Show TV'nin yeni dizisi 'Yeni Gelin' bence iş yapar. Cumartesi günleri de, özellikle kadın izleyiciler için iyi bir alternatif olur.
Atv'deki 'Aşk ve Mavi'nin mizahi tonları büyük ilgi gördü ya, 'Yeni Gelin'ciler de işte bu veriyi kullanmışlar. Hem de pek iyi kullanmışlar. Bu kez cennet yurdumun bir başka güzel köşesi Adana'nın etkileyici manzaraları fon olarak kullanılmış. Özellikle ailenin yaylaya çıktığı anlardaki muhteşem Toros manzaraları eminim bu sezon yeni bir turistik cazibe noktası oluşturacak.
İspanya kraliyet ailesinden kopup Adana'da ibrikle kayınpederinin ayaklarını yıkamak zorunda kalan ama bundan hiç de şikayetçi olmayan 'Bella', son derece sevimli bir karakter. Onu canlandıran Brezilyalı oyuncu Jesica May, etrafındaki o sempati halesiyle iyi iş yapacak gibi görünüyor.
Aslında kültür farklılıklarından mizah süzmek, durum komedilerinde en kestirme yoldur. (Bkz: 'Ay Lav Yu' filmi) Ama 'Yeni Gelin' bunu yaparken, son derece 'samimi' görünüyor. Dizinin, yüzleri ekranda yıpranmamış oyuncuları da, hep aynı isimleri görmekten sıkılan izleyiciye can simidi olarak atılmış sanki.
Şu hale bakın... Birbirinin kopyası dizilerden ne kadar bunalmışız ki, 'ehven-i şer' (kötünün iyisi) bir diziye methiyeler düzüyoruz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA