Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Müzik yapımcılarına tüyo

Ne yalan söyleyeyim, bu yıl 'O Ses Türkiye'yi biraz ihmal eder gibi oldum. Sebebini bilmiyorum.
Geçen yılki favorim Aziz Kiraz'ın finalde elenmesinin yarattığı hayal kırıklığı olabilir mesela. Ya da yarışmanın artık kendini tekrar etmesi ve jürinin klişe yorumlarından sıkılıyor olmamdır. Ama geçen hafta yarı finale yükselen isimlerden Taylan'ı izleyince, neler kaçırdığımı anlayıp üzüldüm. Genç şarkıcı adayı, Aşık Mahsuni Şerif'in 'Mevla'm bana ömür vermiş boşu boşuna'sını öyle güzel yorumladı, öylesine yüreklere nakşetti ki, ekran karşısında mest oldum. Etkilenen sadece ben değildim. O herkesi tiye alan, yarışmanın espri jeneratörü Murat Boz bile buğulu gözleriyle dondu kaldı, söyleyecek kelime bulamadı.
Taylan Bayri'nin yarışmadaki akıbeti ne olur bilemem.
Hele Aziz Kiraz'dan sonra bu yarışmayla ilgili öngörüde bulunmamaya yemin bile ettim.
Ama buradan müzik prodüktörlerine tüyo vermiş olayım: Taylan'ı alın, piyanosu ile birlikte stüdyoya sokun, Aşık Mahsuni'nin, Neşet Ertaş'ın, Ruhi Su'nun eserlerini okuması için önüne koyun. Sonra da koltuğunuza yaslanıp yeni bir yıldız yaratmanın keyfine varın...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA