Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

En acı tesadüf

Pazartesi akşamı Star'daki 'Söz' dizisini izlerken kafamdan hep aynı soru geçiyordu: Bu anlatılanlar gerçek olabilir mi acaba?
Ruhunu, Türkiye'nin yabancı düşmanlarına kiralamış taşeron bir terör örgütü elebaşı, uçak ve helikopterlerimize karşı kullanacağı ısıya güdümlü füzeler ve tanksavar silahları almak için bir yabancı misyoner(!) ile konuşuyordu.
Omuzdan ateşlenebilen tanksavar silahını aldı ve o sırada her şeyden habersiz tarlasına gitmekte olan çiftçinin traktörünü hedefleyip tetiğe bastı. Füzenin isabet ettiği traktör, köylüyle birlikte havaya uçtu. Elebaşı, sanki ayakkabı giyip çıkarmış gibi "Alıyorum" dedi...
Türk özel timi, başarılı bir operasyonla aynı gece elebaşına füze ve tanksavar satan o yabancı silah tüccarını ele geçirip helikoptere bindirdi.
Ama o eşkıyanın adamları helikoptere yeni silahlarıyla ateş etti ve düşürdü...
Ben, 'Olur mu acaba böyle bir şey?' diye düşünedurayım, aradan 12 saat geçmeden Tunceli Pülümür'den o acı haber geldi.
İçinde hakim ve polislerin bulunduğu bir Skorsky helikopterimiz düşmüştü...
Ne yazık ki, onlar dizide helikopterden ufak yaralarla kurtulanlar kadar şanslı değillerdi.
Olayın meydana geliş nedeni şimdilik hava muhalefeti olarak biliniyor. Umarım ve dilerim ki öyle olsun.
Hep söylüyorum; diziler hayatımız, hayatımız ise dizi oldu. İnsan neyin hayal ürünü, neyin gerçek olduğunu artık karıştırıyor. Şimdilerde sadece haber bültenlerini değil, dizileri izlerken bile yüreğimiz pır pır ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA