Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Şehit dizileri zorunluluk mu?

Geçen hafta 'Seyirci gerçekten de şehit dizilerini izlemek istiyor mu?' başlığıyla bir analiz yayınlamıştım. Okurlarımız bu konuya büyük ilgi gösterdi. Emrah Baylan da bu durumun reyting odaklı bir 'zorunluluk'olduğu fikrini savunuyor:
"Selamlar Yüksel Abi. Ülkemizde alengirli işler döndükçe, şehit haberleri geldikçe; senarist ve yönetmenlerin iştahı kabarıyor. Kötü anlamda düşünmüyorlar tabii ki ama senaryo konuları bakımından elleri güçleniyor. Bizim gibi hassas duygulu insanların da hislerini yakaladıklarında ekmeklerine yağ sürülüyor. Aynı zamanda, ekmek yiyen onca insan var bu sektörde. Işıkçısı, kameramanı vb. Diziler olmadıkça, bu insanlar ciddi işsizlik durumu oluşacak. O sebeple saçma sapan, konuya-senaryoya bakmaksızın patır patır diziler geliyor. Saygılar, sevgiler abi."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA