Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Adam gibi film

Okurumuz Besalet Yumuş da benim gibi 'Yaşamak Güzel Şey' filminden çok etkilenmiş:
"Doğru düzgün film seyretmem, daha doğrusu seyrederim ama internet üzerinden. Daha çok, kitap okurum.
2016 Aralık ayında 'Mandıra Filozofu'ndan tanıdığım Müfit Can Saçıntı'nın katıldığı bir programa denk geldim, seyrettim.
Hayat ile ilgili çok doğru tespitleri olduğunu fark ettim. Annemin kolon kanseri olduğunu öğrendikten iki hafta sonra (şükür şimdi iyi) sadece ışın veya kemoterapi ile tedavi olacak haberini alınca sevindik ve hanım ile birkaç haftadır içinde bulunduğumuz kara bulutları dağıtmak için sinemaya gidip 'Yaşamak Güzel Şey' filmini seyrettik.
Filmi çok beğendim. 'Pardon' filminden sonra seyrettiğin en iyi ikinci Türk komedi filmi diyebilirim. Sanki filmin ortağı gibi herkese filmi tavsiye etmeye, filmi anlatmaya, hatta zorla bilet aldırmaya kadar uzadı iş. Bana ne, millet seyretse ne, seyretmese ne?
İnternete düşsün, sonra DVD'ye çeker veririm de demedim. Çünkü bu film seyredilmeli, böyle kaliteli filmler seyredilmeli, böyle güzel film yapanların filmine gidilmeli.
Böyle film yapanlar daha güzel filmler yaparken 'Acaba sermayemiz yeter mi?' diye düşünmesinler istiyorum.
Belki filmin gişesi o kadar yüksek olmayabilir, belki kendi masrafını anca kurtarır ama bu filmi 50 yıl sonra ben ve ailem hatırlayacağız. Ben ve ailem 50 yıl sonra 'Evet, 'Yaşamak Güzel Şey' güzel filmdi, adamlar yapmış' diyeceğiz. Şanlıurfa'dan selamlar."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA