Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Şehit haberlerini verirken...

Köşemize sürekli katkı veren okurlarımızdan Haluk Zırh, geçen hafta Show TV'nin haber bülteninde muhabirin "Şehitlerin ailelerine henüz haber verilmediği için isimlerini açıklayamıyorum" derken, aynı anda ekranda şehitlerin fotoğraflarının yayınlanması üzerine yaptığım eleştiriye destek vermiş:
"Günaydın Yüksel Bey, size katılıyorum. Madem ailelere haber verilmedi, değil resim, isim açıklamak haber olarak bile vermemek gerekmez mi? Bölgede görev yapan kahramanlarımızın tümünün ailelerini bir telaş sarmaz mı? RTÜK ancak sigara, içki göründüğünde devreye giriyor maalesef. Daha da acısı, bir gün sonra haberlerde Yunanistan'da da bir helikopterin düştüğü ve iki kişnin hayatını kaybettiği, ülkede iki günlük yas ilan edildiği söylendi.
Şöyle bir düşündüm de; o kadar alıştık ki, bizde her gün şehit haberi geliyor. Artık yas ilan etmeye kalksak, ülke 365 günü yas ile geçirecek.
Allah sonumuzu hayır etsin. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim.
Kolay gelsin."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA