Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bilginin romantizmi

Sevgili Kenan Işık'tan sonra (Allah tez zamanda şifasını versin) bilgi yarışmalarını aktörlere sundurmak adeta moda haline geldi.
Kim Milyoner Olmak İster?'i onun ardından Selçuk Yöntem büyük bir başarıyla sundu.
Şimdilerde aynı stüdyoda Murat Yıldırım ter akıtıyor.
Dikkat ediyorum da, şu sıralar bilgi yarışmalarının sunucu koltuklarında hep romantik komedi filmleri ya da dizileriyle kariyer edinmiş isimler var. Ali Sunal;
Güldür Güldür Show ile edindiği televizyon sunuculuğu tecrübesini aynı kanalın bilgi yarışması Bir Sorun mu Var? ile hayli pekiştirmiş görünüyor.
Emre Karayel ise her zaman başının üzerinde taşıdığı sempati halesini bu kez FOX'un Sıradaki Gelsin yarışmasının emrine vermiş görünüyor.
Romantik film ve dizilerde görmeye alıştığımız bir başka yakışıklı Engin Hepileri de şu sıralar TRT 1'in popüler yarışması Altın Petek'te son derece başarılı bir performans ortaya koyuyor.
Romantizm ve bilgi yarışması... İlk bakışta zıt kutuplar gibi görünüyor. Ama unutulmamalı ki; televizyonculukta başarıya giden yol, zıtlıkları aynı potada eritip reyting damıtmaktan geçiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA