Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Zara tamamdır

Geçen hafta 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde 'Tipi'nin sevgilisi 'Gönül' karakteriyle hikayeye katılan Zara için 'Tedirginliğini atıp kendine güvenirse, dizinin vazgeçilmez karakterlerinden biri olur' diye yazmıştım.
Çok beklemem gerekmedi.
Zara sadece bir hafta sonra 'dört başı mamur' bir oyuncu olarak karşıma çıktı. Özellikle 'Tipi' (Savaş Özdemir) ile çiçekçide karşı karşıya geldiği sahnede son bakışlarını nereye düşüreceğini bildi, vücut dilini ve mimiklerini nasıl metindeki konuşmayla koşut götüreceğini öğrenmiş göründü. Bu performansıyla da diziye 'misafir oyuncu' olarak gelmeyip 'yatıya kalacağının' sinyallerini verdi.
Bu parlak performansın ardından Zara ile konuştum.
Nasıl heyecanlı, nasıl mutluydu anlatamam. "Sen oldun artık" dediğimde o her zamanki mütevazılığını koruyup "Eğer ortada bir başarı varsa en az yarısı, karşımdaki oyuncu Savaş Özdemir'indir. Öyle güzel oyunculuk pasları veriyor ki, en yeteneksiz insanı bile oyuncu yapar" dedi.
Eh, bana da yeni bir türkücü- oyuncunun doğumunu ilk müjdeleyen yazar olmanın kıvancı kaldı.
(Eminim Günaydın'daki muhabir arkadaşlarım 'oyuncu' Zara ile röportaj yapmak için şimdiden randevularını almışlardır.)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA