Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Para her şey değildir

Günümüzde geçerliliğini yitirmiş gibi görünen bu sözün doğrulamasını National Geographic kanalındaki 'Gerçek Fotoğraf Hikayeleri'nde gördüm.
Ünlü fotoğrafçımız Mehmet Turgut, efsane rock yıldızı Ozzy Osbourne'un fotoğrafını çekecekmiş. Ozzy, karşısına gelmiş ve put gibi durmuş.
Mehmet ne yapsa, Ozzy aynı pozu verip duruyormuş. 10 dakika olarak planlanan çekim süresinin daha birinci dakikası dolmadan Mehmet Turgut çekimi durdurup "Teşekkür ederim" diyerek stüdyodan çıkmış. Menajeri merak edip "Neden bu kadar kısa sürdü?" diye sorunca, ünlü fotoğrafçı "Ben kendisinden daha sert, daha agresif pozlar bekliyordum.
Ama o karşımda devamlı süklüm püklüm durdu" demiş. Konuşmalara kulak misafiri olan Ozzy, birden vampir dişleri takılı olarak içeri dalmış.
En vahşi pozunu takınarak "Böyle mi?" diye sormuş. Bizimki hemen deklanşöre asılmış.
Fotoğraflar öyle beğenilmiş ki, tişörtlere ve kupalara basmak için Mehmet Turgut'tan izin istemişler.
Günler sonra Ozzy'nin menajeri arayıp "Yeni single albümümüzün kapağında bu fotoğrafları kullanmak istiyoruz. Bunun için ne kadar para istiyorsunuz?" diye sormuş.
Mehmet Turgut yanıtlamış:
"Rock tarihine geçmek için sizden para istemiyorum..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA