Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Portakal’ın deniz kızı

FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'ın göğsüne deniz kızı dövmesi yaptırırken çekilen videosu milletin dilinde. Konuyla ilgili günlerdir sosyal medyada mesaj ve caps patlaması yaşanıyor. Deniz kızı yerine Fatih'in göğsüne portakal resmi iliştirenler mi ararsınız, Trump'ın 'öpen' fotoğrafını koyan mı...
Tanıyanlar bilir, dövmeden nefret ederim. Vücudunu dövdüren dövdürsün, ben mani olmayayım. Ama eğer vücuduma dövme yaptırmak zorunda kalsaydım, tercih edeceğim en son şekil, deniz kızı olurdu. Malum, deniz kızları, denizciler arasında pek makbul yaratıklar değillerdir. Cezbedici şarkılarıyla gemicileri tahrik edip teknelerini kayalarda parçalattıkları rivayet olunur.
Özetle; 'deniz kızı', hele ki her gün ekranda 'yol göstermeye' soyunan bir haberci için, uzak durulacak ilk sembol olmalıdır!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA