Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kerem’in ‘Vauuuv’ları

Okurumuz M.K. (özellikle rica ettiği için adını vermiyorum), Kerem Bürsin'in bol bol 'Vauuuv' çektiği banka reklamından sosyal çıkarımlarda bulunmuş:
"Yüksel Bey selamlar, geçenlerde televizyonda izlediğim bir reklam beni çok şaşırttı. Kerem, 15 yıl Amerika'da yaşamış, Türkiye'ye dönmüş vauuuuv, herkes ona Amerika'yı soruyormuş vauuuuv, Amerika'da hayat nasıl diyorlarmış vauuuuv, Amerika'da böyle teknoloji yokmuş ama bizim bankada varmış vauuuuv... Bu arkadaş bu kadar Amerikanvari davranış sergileyip parayı Türkiye'den kazanacağına, keşke 15 yıl yaşadığı Amerika'da güzel başarılara imza atsaydı da, biz de buradan vauuuuv değil, helal olsun deseydik. Ben bunları gördükçe keşke Avrupalılar'ın 'Türkler böyle güzel giyiniyor, böyle güzel konuşuyor, böyle güzel ahlaka sahip' diye bizlere imrendiği günlerde yaşasaydım diyorum."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA