Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Menajerlik dersi

Geçen hafta menajer Özgür Aras'ın, Deniz Seki krizini nasıl iyi yönettiğinden söz etmiştim. Özgür'ün bu haftaki icraatı, beni haklı çıkardı.
Malum, Deniz Seki hapisten çıkar çıkmaz haber bültenleri, reality show programları, magazin masaları 'İlle de bize çık' diye sanatçının kapısını aşındırıyorlardı. Hatta aralarında üç dakikalık konuşma için menajerine 50 bin lira teklif edenler bile vardı. Bir de Özgür Aras, Deniz Seki'yi önce hangi kanala ya da programa çıkarsa; diğerleri kırılacak, Deniz Seki'nin bozulan imajını tamir etmek için girişilen onca telafi mesaisi boşa gidecekti.
Özgür, bir kez daha kafasını çalıştırdı. Bir otelin odasını stüdyo haline getirdi. Deniz Seki'nin karşısına röportajcı olarak Armağan Çağlayan'ı oturttu, tam 55 dakikalık bir söyleşi yaptırdı. Sizler bu sütunları okuduğunuzda muhtemelen bu kayıt, medyaya aynı anda dağıtılmış olacak.
Özgür Aras ile konuştum. Şöyle dedi: "Armağan Çağlayan hem televizyoncu, hem de hukukçu kimliğiyle akla gelebilecek ve gelmeyecek hemen her soruyu sordu. Deniz Seki de tüm açık yürekliliğiyle samimi yanıtlar verdi. Emin ol Yüksel Ağabey, kafalarda hiçbir soru işareti kalmayacak." Öğrendiğime göre Armağan Çağlayan; Deniz Seki'ye, "Sen torbacı mısın?" diye bile sormuş... Bana göre şimdiden yılın röportajı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA