Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Edi ile Büdü tam gaz

Artık lakaplarını biliyor, onları tanıyorsunuz. 'Bay Tahmin'in sıra dışı sunucuları Murat Özarı ve Fikret Engin'den söz ediyorum. Renkli sunumlarıyla spor ve tahmin programlarına yeni bir soluk getiren ikili, şimdilerde görece daha gölgede kalan TV8,5 kanalında programlarına devam ediyor. (Geçen hafta sezon finali yaptılar) Ama 'kemik' izleyicileri onları terk etmiş değil. 'Bay Tahmin' izleyende tiryakilik yarattığı için nereye saklansalar, seyircileri onları bulup peşlerine takılıyor.
Geride bırakmaya hazırlandığımız 'Survivor'da aklımda kalan birkaç bölümden biri de Murat ile Fikret'in anlattığı futbol ve voleybol maçları oldu. Sayelerinde 'sıradan' ve 'önemsiz' gibi görünen her iki mücadele de birer 'televizyon şovuna' dönüştü. 'Bay Tahmin' tamam da, ikilinin bu renkli maç sunuculuğu yönü de ihmal edilmemeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA