Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Haluk Levent’in vefası

Salı günü izlediğim pek çok program ve bültende merhum sanatçı dostum Barış Akarsu'nun 'hakkıyla' anılması beni mutlu etti. Bunda, o sabah yazdığım yazının etkisi var mıydı bilmiyorum. Ama 'vefanın' hâlâ nefes alıp verdiğini görmek güzeldi.
Barış, doğduğu Amasra'da yarın bir etkinlikle anılacak. Annesi Hatice Hanım ile konuştum. "Ne olur benim adıma Haluk Levent'e çok teşekkür et evladım. 10 yıl değil, 100 yıl bile geçse o benim oğlum olarak kalacak" dedi. Belediyeler kıllarını kıpırdatmayıp bu anma etkinliği için tek kuruş para harcamaktan kaçınırken, Haluk Levent 'para almadan', üstelik organizasyonun sahne, ışık, ses düzeni, orkestra gibi tüm masraflarını cebinden karşılayarak yarın akşam Amasra'da sahneye çıkacakmış. Ama bir tek şart koşmuş: "Konser alanında protokol için bile oturma düzeni yer almayacak. Herkes şarkıları ayakta dinleyecek."
Gencecik bir rock'çıyı anma ve saygı konseri böyle olur zaten...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA