Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Şöhretin öpücüğü

Türkiye günlerdir ünlü top model Adriana Lima ile Türk yazar Metin Hara'nın aşkını konuşuyor. Sadece Türkiye mi?
İkilinin havaalanı bekleme salonundaki 'öpücüklü sarılması' dünya basınının da dilinde. Bilirsiniz, dedikodulara prim vermek bu köşenin işi değil. Bu nedenle 'reklam aşkı' ya da 'PR çalışması' söylentilerini konu dışı bırakıyorum. Benim asıl ilgilendiğim, bir öpücüğün mütevazı bir yazarı nasıl da dünyanın gündemine taşıdığı...
Lafı fazla uzatmadan size bir izlenimimi aktarayım... Bir haber sitesinde Adriana Lima'nın bikinili fotoğrafının üzerinde şöyle bir manşet yer alıyordu:
'Metin Hara'nın sevgilisi Adriana Lima sere serpe görüntülendi...' Vay vay vaaay... 'Metin Hara'nın sevgilisi Adriana Lima' ha! Metin süper lige çıkmış, Adriana PTT ligine düşmüş, haberi yok!
NOT: Medya Takip Ajansı Interpress'in ikili hakkında medyada çıkan haberler üzerine yapmış olduğu araştırmaya göre, bu yılbaşından 9 Temmuz tarihine kadar yazar Metin Hara hakkında medyaya sadece 420 haber yansırken, Adriana Lima ile aşk yaşadığının ortaya çıktığı 10 Temmuz'dan bugüne ise Hara ile ilgili medyada 2 bin 484 haber çıktığı tespit edildi. Adriana Lima hakkında ise yılbaşından 9 Temmuz'a kadar 4 bin 613 haber çıkarken, aşk haberlerinden sonra ise medyada dünyaca ünlü model ile ilgili 2 bin 587 haber yer aldığı belirlendi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA