Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yarın ne izlesek?

Pazartesileri yazı günüm olmadığı için yarınki ekran tavsiyemi bugünden vermek zorundayım. Discovery Channel'da yarından itibaren belgesel dizi 'Köpekbalığı Haftası' başlıyor. İlk gün son derece ilginç bir belgesel yayınlanacak.
Belgeseli ilginç kılan ise tarihin yetiştirdiği en başarılı yüzücü olarak nitelenen Michael Phelps'in 'yem' olarak kullanılacak olması!
Michael Phelps, köpekbalığıyla ilgili her şeyi öğrenmek için Bimini laboratuvarında bilim adamları Doc Gruber ve Tristan Guttridge ile buluşuyor. Köpekbalıkları ile ilgili efsaneleri ve yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırarak, çekiç başlı köpekbalığıyla burun burunayken nasıl sakin kalınacağını ve onlarla nasıl güvenli bir şekilde dalınacağını Phelps'e öğretiyorlar.
Ayrıca Michael Phelps'i büyük beyaz köpekbalığının inanılmaz gücüyle yakından ve kişisel olarak tanıştırıyorlar.
Bu ilginç belgeseli ve hafta içinde yayınlanacak türevlerini, hafta boyunca her gün 22.45'de Discovery Channel'da izleyebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA