Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Vah ki ne vah!

Kanal D ekranlarında geri dönen 'Çocuklar Duymasın'ın ilk bölümündeki bir sahne uzun uzun tartışılmıştı. 'Taşfırın Haluk'un şimdiye kadar 30 can alan hafriyat kamyonlarını koruduğu iddia edilen diyalog üzerine CHP Milletvekili Tur Yıldız Biçer devreye girmiş, RTÜK'e müracaat ederek 'programın yayından kaldırılmasını' talep etmişti.
'Çocuklar Duymasın'ın yanıtı yine dizi yoluyla geldi. Bu haftaki bölümde Haluk yeniden konuyu açtı. Özetle dedi ki, "Kamyonların işlediği bir suç varsa, polis yakalar, hukuk sistemi de cezayı keser. Evet, ben de biliyorum bazı sorumsuz ya da hatalı sürücüler yüzünden kazalar yaşandığını, insanların hayatlarını kaybettiğini. Ama koca bir meslek grubu tümden suçlanmamalı. Bir doktor, hastasını kaybetti diye tüm cerrahlara ameliyat yapmayı yasaklayabilir misiniz?"
'Çocuklar Duymasın'ın yaptığı, toplumda çok tartışılan bir konuyu 'her yönüyle' ekrana taşımaktan ibaretti. Asıl garip olan ise; bunca memleket meselesi varken, bir CHP milletvekilinin tutup sıradan bir dizi diyaloğuna takılı kalması, bu da yetmiyormuş gibi 'özgürlükleri savunan' bir partinin üyesi sıfatıyla bir komedi dizisinin 'tümden yasaklanmasını' talep etmesiydi. Aman çocuklar duymasın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA