Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Aman çocuklar görmesin

'Çocuklar Duymasın' dizisi gündemden düşmüyor. İlk bölümünde yer alan hafriyat kamyonları ile ilgili diyalog büyük tartışma yaratırken, ikinci bölümdeki bir sahnede FETÖ'nün başucu kitaplarından biri olan 'Barış Köprüleri'nin kitaplıkta yer alması büyük infial yarattı. Kitap, FETÖ'nün uluslararası yapılanmasının yazılı hikayesi olarak anılıyor. Dizinin yapımcısı Birol Güven ise gelen tepkiler üzerine şu açıklamayı yaptı:
"30 Temmuz 2017 tarihinde yayınlanan 'Çocuklar Duymasın' dizisinde rafta duran bir kitap kamuoyumuzun dikkatini ve tepkisini çekmiştir. Söz konusu kitap ile ilgili olarak, dekor ve aksesuvarlardan sorumlu sanat yönetmenimizin savunması alınmıştır. Sanat yönetmenimiz savunmasında, 'Kitabı okumadığını, içeriğini bilmediğini, konusu hakkında hiçbir fikri olmadığını, tamamen aksesuvar amaçlı kullandığını ve kendisinin herhangi bir kötü niyetinin olmadığını' belirtmiştir.
Kitabın içeriğine haberler çıktıktan sonra vakıf olduğunu ve büyük üzüntü duyduğunu belirtmiştir. Aynı üzüntüyü yapımcı olarak ben ve tüm 'Çocuklar Duymasın' ekibinin yaşadığını özellikle belirtmek isterim ve hepimizin dikkatinden kaçan bu talihsizlikten ötürü tüm ekibimiz adına, başta şehit aileleri olmak üzere herkesten özür dilerim."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA