Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Küfürle temizlenen(!) dizi

Bazen köşemize 'akıl uçuran' yorumlar da geliyor. Adını vermek istemeyen bir okurumuzun aşağıdaki mesajı gibi... Okuyunca, neden adını vermek istemediğini siz de anlayacaksınız:
"Yüksel Bey, öncelikle merhabalar. Sosyal medyadan veya sitelerden duymuşsunuzdur; bir Amerikan dizisi olan 'Shameless', Türk televizyonlarına uyarlanıyor. (FOX - 'Bizim Hikaye' dizisi) Kadrosu, nasıl olacağı falan beni pek ilgilendirmez. Ama 'Shameless' dizisini bilen bilir; +18 bir dizidir, bolca küfür içerir. Amaç, o diziyi uyarlayarak adını lekelemek mi? Dizinin televizyona uyarlanabilmesi için RTÜK'ün yok olması falan gerekir. Aksi takdirde televizyonda yayınlanırsa sansürden izleyemeyiz. Bu nedenle internette falan yayınlanmalı. Eğer 'Biz televiyonda yayınlayacağız ve küfür gibi şeyler olmayacak, +18 olmayacak' diyorlarsa, o zaman boşuna yapıp da diziyi kirletmesinler!"
YAZAR NOTU: Allah'ım, ne günlere kaldık! Aramızda bir dizinin küfürsüz yayınlanmasının o diziyi 'kirleteceğini' düşünenler de var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA