Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Usain Bolt, kolyesine geçildi

Atletizmin yaşayan efsanesi Usain Bolt'un son kez 100 metre koştuğu Dünya Atletizm Şampiyonası finalinin üzerinden üç gün geçti. Eğer spora meraklıysanız, yerli ve yabancı basında Bolt'un üçüncü geldiği yarışla ilgili pek çok yorum okumuş olmalısınız. Ama birazdan okuyacağınız, başka hiçbir yerde yok. Çünkü çok iyi bildiğiniz gibi bu köşenin yazarı, şeytanı hep ayrıntıda arar.
Efendim, tanıyanlar biliyor, Usain Bolt yarışlara boynunda altın kolyesi olmadan çıkmaz. Kariyerinin son yarışına da öyle çıktı. Start çizgisinde yere eğilmiş, tabancanın sesini beklerken kolyesi, sakalına takıldı. (Canlı yayında tüm kameralar o sırada Bolt'a odaklandığı için gayet net gördüm) Bolt, kafasını sağa sola oynatıp kolyesini düzeltmeye çalışırken tabanca patladı. Sese tam konsantre olamayan Bolt, son derece kötü bir çıkış yaptı ve rakiplerine geçildi.
Ve bir de itiraf... Cumartesi günü bu yarışı duyurmak için köşesinin manşet bölümünü kullanan ve ben dahil herkesi bu yarıştan haberdar edip '23.45'de Eurosport ekranları başında olun' diyen sevgili ustam Hıncal Uluç'u fena halde kıskandım. Aslında bir televizyon yazarı olarak bu duyuruyu benim yapmam gerekiyordu. Hıncal Ağabey bu yaşında beni atlatınca anladım ki, ustam, gazetecilik kulvarında 100 metreyi hâlâ hepimizden hızlı koşuyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA