Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Komik milletiz vesselam!

Bize boşuna Nasreddin Hoca'nın torunları demiyorlar. Bunu bir kez de haber bültenlerine konu olan bir trafik kazasında gördüm.
Şimdi diyeceksiniz ki, bir trafik kazasının neresi komik olabilir? Olay Türkiye'de cereyan ediyorsa olur.
Adam, üç arkadaşının da içinde bulunduğu aracı kullanırken, direksiyon hakimiyetini kaybedip bir inşaatın temel çukuruna düşmüş. Bacağı sıkıştığı için dakikalarca kurtarılmayı beklemiş. Beklerken de canı sıkılıp olay yerine gelen inşaatın yetkilisiyle sohbete dalmış. Adamı sıkıştığı şoför mahallindeki parçalanmış camdan dışarı kafasını uzatıp "Eee, nasıl gidiyor bu aralar inşaat işleri?" diye sorarken görünce bastım kahkahayı. Ama 'stand up' bununla da bitmiyordu. Sonunda adamı oradan çıkarıp bir sedyeye koyarak ambulansa doğru taşımaya başladılar. Adam önce etraftakilere "Beni kameraya çekiyorsunuz değil mi?" diyerek bu özel anısını 'garantiye' aldı. Sonra sedyenin başındaki adama sordu: "Burası inşaattı değil mi?" Adam cevap verdi: "Evet, sen erkenden taşınmışsın!" Bu kez yaralı adam kahkahayı koyuverdi: "Ha ha ha, sağ ol yeğenim!"
Bu kadar sık trafik kazası yaşanırsa, olacağı budur. Millet hepten balataları sıyırdı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA