Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

‘Milyoner’in kötü kopyası

FOX'ta tanıtımı aylar önce başlayan 'Milyonluk Resim' yarışması nihayet cumartesi gecesi izleyicilerle buluştu. FOX, sadece 'Kim Milyoner Olmak İster?'in sunucusu Selçuk Yöntem'i transfer etmekle kalmamış, yarışmanın ruhunu da adeta kopyalamış. İki yarışma arasındaki neredeyse tek fark, sorunun bu kez 'görsel' olarak ekrana taşınması. Konuk ve sunucunun pozisyonları, para ağacı, jokerler v.s. neredeyse bire bir 'Kim Milyoner Olmak İster?' ile benzeşiyor. Pardon... Çok önemli bir fark (!) var. Yarışmacı, cevaba sıkıştığında telefonla jokerini aramıyor da, stüdyoda bulunan yakınından yardım alıyor...
Bana göre programın tek cazip tarafı, Selçuk Yöntem tarafından sunuluyor olması. Ona da sanırım 'Biraz daha canlı, hareketli ol'" talimatı gelmiş. Zira çiftçilik yapan Ankaralı yarışmacıyla karşılıklı Fidayda oynamak, reyting artırmanın yeni 'Yöntem'i olmuş!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA