Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu nasıl kovuşturma?

Kanal D'nin, düzenbaz savcı karakteri 'Oktay Şahin' ile dikkatleri üzerinde toplayan yeni dizisi 'Meryem' başlayalı iki hafta oldu. Ama daha ilk bölümde kafamda beliren soru işaretine henüz cevap bulamadım. Ortada 'taş gibi' bir delil olmasına rağmen, ölümle sonuçlanan trafik kazasında aracı kullanan kişinin zavallı 'Meryem' olmadığı bir türlü anlaşılamadı. Kızcağız, sekiz yıl ceza istemiyle hapse düştü. Oysa aracı 'Savcı Oktay' kullanıyordu. 'Meryem' ise yolcu tarafındaydı. 'Meryem'in kazada aldığı yaralar arasında bir de boynundaki emniyet kemeri izi vardı. İz, boynunun sağ tarafındaydı. Yani kemerin sağ tarafta iz bırakması için onun şoför mahallinde değil, yolcu tarafında oturuyor olması gerekiyordu. Ne onu tutuklayan polisler, ne dava öncesinde girmesi gereken adli muayenedeki doktorlar, ne de bir başkası bu çok önemli delilin farkına varabildi!
Eh, yiğidi öldürdüğümüze göre, hakkını da verelim. Dizide Mustafa Şevki Doğan'ın elinden çıkma usta işi bir yönetmenlik göze çarpıyor. Bir de baş karakter 'Meryem'i oynayan genç oyuncu Ayça Ayşin Turan'ın sahici ve duru oyunculuğunu çok sevdim. Zaten onda bu kumaş olmasaydı, yılların kurt yapımcısı Erol Avcı bu zor görevi ona vermezdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA