Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu ne sorumsuzluk!

Okurumuz Nurdan Çopur, önce iyi dileklerini sıralamış, ardından ülkemizin eğitim sistemine sekte vuran sorunlar üzerine haklı tespitlerde bulunmuş:
"Sevgili Yüksel Bey, kızınızın geçmiş doğum günü kutlu olsun. Yazdığınız şiir eminim onu büyüyünce çok mutlu edecektir. Daha dün gibi hatırlarım, kızınız doğduğunda yazdığınız köşeyi. Sizin gibi bir babaya sahip olduğu için çok şanslı, eminim iyi yerlere gelecektir.
Gelelim yazımın nedenine... Hollanda'da yaşıyorum ve Türkiye'ye izine geleli iki hafta oluyor. Ama gördüğüm, anladığım; canım Müge Anlı'nın televizyonda kendini boşuna 'Okuyun, okutun' diye hırpalıyor olduğu. Buradaki anne-babaların hepsinin ağzında aynı laf: 'Bizim oğlanda okuma hevesi yok, okumaz. Girsin dükkana çalışsın.' Bunu dersen bir çocuğa, okuyacak olsa da okumaz. Ya da 'Bizim kız okumuyor' dedikleri kız daha 14 yaşında! Sen böyle bir kararı çocuğa nasıl bırakırsın, onu nasıl okumaktan alıkoyarsın! Reyting rekoru kırıyor diyoruz Müge Anlı için. Demek ki bakıyoruz ama anlamıyoruz. Çok üzüldüm ve size yazmak istedim. Karaman'dan sevgiler..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA