Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

‘Dünya Güzellerim’ milleti salak yerine mi koyuyor?

Sosyal medya, iki gündür 'Dünya Güzellerim' programıyla ilgili bir iddia ile çalkalanıyor.
Ekşi Sözlük'teki iddiaya göre, yayınlanan son bölümdeki Safiye Soyman'ın bayılma sahneleri Vietnam yerine İstanbul Zincirlikuyu'daki bir otelde çekilmiş. Ekşi Sözlük'teki iddia aynen şöyle:
"Türk televizyonunun yeni rezilliği. İzleyiciyi kurgu maceralarla kandırarak salak yerine koyduklarını biliyorduk. Program içeriğinin büyük kısmı otel odalarında ve üstüne kumaş atılmış yemek masalarında geçiyor, bütün bu iç çekimler İstanbul'da yapıldı.
Hatta iki ay önce döndükleri halde hâlâ İstanbul'da çekim yapıyorlar.
Son bölümün önemli bölümü Safiye'nin sahte zehirlenmesine ayrıldı. Daha sonra 'Aman da sevgilim zehirlenmiş' diye Faik 15 saatlik yoldan bunun yanına gelmez mi... Safiye bu arada tırnaklarını kesip boyamış, saçını değiştirmiş ama hâlâ baygın numaraları yapıyor, 'MS hastası oğlumla konuşamadım' diye sömürü konuşması yapıyor. Fotoda göreceğiniz gibi yattığı yatak, Zincirlikuyu'daki Avantgarde Levent Hotel'in residential suitinde.
Safiye telefonda İngilizce/ Tarzanca lobiyi arıyor ama anlaşamıyor, bu da Zincirlikuyu'daki otelde.
Daha sonra otelin restoranına iniyorlar, güya Vietnam'da oteldeler.
Mutfağa gizlice girip menemen yapıyorlar.
Mutfakta buzlamaya çalıştıkları 'The Buffet', restoranın ismi." Haydi bakalım.
Ayıkla şimdi pirincin taşını...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA