Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Soy sop karışınca...

Haftalardır, başta TV8'de Lütfiye Pekcan'ın sunduğu reality show programı 'Yaşamdan Hikayeler' olmak üzere pek çok program ve haber bülteninde işlenen bir konu var: Hastanede bebeklerin karışması... Bazıları ihmal ya da dikkatsizlikten kaynaklanıyor.
Ama son derece vahim olan bir gerçek daha ortaya çıktı.
Bazı hastanelerde görevli personel, bebekleri ailelerine 'Öldü' olarak bildirip daha sonra çocuk hasreti çekenlere para karşılığı satmışlar.
Hastaneler arasında Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nin (GATA) bile ismi geçti. Şimdi herkes gerçek evladını ya da gerçek ailesini bulabilmek için reality show programı stüdyolarının önünde adeta kuyruğa girdi.
Sadece bir programda 20'ye yakın vaka tespit edildi. Ama henüz Sağlık Bakanlığı'ndan konuyla ilgili bir açıklama ya da kovuşturma bilgisi gelmedi.
Bence durum son derece vahim. İnsanların kaderiyle oynayan, soyları sopları birbirine karıştıran bu pervasızların peşine televizyon programları değil, bizzat devlet düşmeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA