Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu ‘talihsiz talihli’ dizi olmaz mı?

Yaz boyunca adına 'dizi' dedikleri bir sürü ıvır zıvırı ekrana dayadılar. Ama bana göre sezonun en ilginç dizi hikayesi haber bültenlerinden çıktı. Mutlu bir hayatı varken kazandığı 11 milyon liralık Süper Loto'nun ardından hayatı kabusa dönen evli ve iki çocuk babası Fuat Özdemir; dolandırıldı, mafya ile başı derde girdi, iş yeri kurşunlandı, aldığı son model araç, yaptığı kaza sonucu pert oldu. Sonunda talihli(!) kendini alkole vurdu ve kaçınılmaz son: Fuat Özdemir sirozdan yaşamını yitirdi.
Edirne'de bir gecekonduda mutlu mesut yaşarken, parayla 'kirlenen' bir yaşam... Aslında kader değil, hayatın verdiği en önemli ders. Bir atasözü sağlaması: 'Parayla saadet olmaz...' Komik aşk üçgenleri, klişe entrikalar ve birbirinin kopyası hikayelerden usanmayan senaristler, yapımcılar, yönetmenler... Hayat sizin için sürekli sinopsis yazıp duruyor; uyumayıp bir göz atsanıza.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA