Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

‘Şevkat Yerimdar’dan cevap geldi

Geçen hafta 'Şevkat Yerimdar' dizisinde seperatör olarak sıkça kullanılan mahalle görüntüsünde bir sokak köpeğinin tuvaletini yapmasına akıl sır erdiremediğimi söylemiş, nedenini öğrenmek adına dizinin yönetmenini açıklama yapmaya davet etmiştim. Dizinin yönetmeni Bülent İşbilen, nezaketle açıklama göndermiş. Sizlerle paylaşıyorum:
"Merhabalar. Keyifli yazınızı tebessümle okudum... Öncelikle dikkatiniz için teşekkürler. Haklısınız, genelde o tip iki sahne arası geçişlerde güzel güzel Boğaz planları, devasa gökdelenler, İstanbul'un en güzel yerleri falan gösterilir. 'Şevkat Yerimdar'da çocukluğumuzun mahallelerini, sokaklarını ve o sıcak ilişkilerini bir nebze olsun televizyona yansıtabilmeye çalışıyoruz. Bizim çocukluğumuzda sokak hayvanları dostumuzdu, arkadaşımızdı, bir isimleri vardı ve en önemlisi mahalle sakinleri tarafından zehirlenmezler, işkence görmezlerdi. İlişkiler değişti ama fiziki şartlar da değişti maalesef. Köpekler çok temiz hayvanlardır. Benim çocukluğumda da köpekler sokaklara tuvaletlerini yaparlardı ama üstünü toprakla kapatırlardı... Hayvanlara yaşam alanları bırakmadık, her tarafı beton ve asfaltla doldurduk. Köpekler ne yapsın? Bu onların değil, bizim ayıbımız. Dolayısıyla bu gerçeklik içerisinde steril, yapmacık bir mahalle komedisi yapmak istemiyoruz ve geldiğimiz durumu ufak ufak detaylarla göstermeye çalışıyoruz. Bu plan da onlardan biri... Ne mutlu ki dikkat çekmiş... İlginiz için çok çok teşekkürler... Saygılarımızla..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA