Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Vatan cephesinde sorular ve yanıtlar

Vatan Şaşmaz'ın vahşi bir cinayete kurban gitmesinin ardından herkes bir şeyler yazıp söyledi. Kimileri de kinayeli bir tavır takınıp, "Vatan'ın buluşmak için otel odasını seçmesini" sorguladı. Düşünün, bir kadın sizi hastalıklı bir tutkuyla seviyor, evlendiğinizde intihara kalkışıyor. Yetinmiyor, hamile eşinize zarar vermekle tehdit ediyor. Onunla yüz yüze gelmek, onu vazgeçirmek için ikna etmek durumundasınız. Peki nerede buluşurdunuz? Kamuya açık bir yerde mi? Bir kafeteryada karşılıklı oturup, konuşmaya kalksanız, magazin muhabirlerinden önce vatandaş fotoğraflayıp, sayfalara servis edecek, "Evli Vatan, eski sevgilisiyle baş başa" diye... Peki ya konuşmalarınızı yan masadakiler duyup da medyaya yetiştirdiğinde ne olacak? Buna hiçbir ünlü cesaret edemeyeceği için Vatan da buluşmak için en kuytu yeri, bir otel odasını seçti doğal olarak.
Bu arada olayın en yakın tanıklarından, Filiz Aker'in kuzeni Dora'nın hemen ertesi gün Beyaz TV'deki Beyaz Magazin canlı yayınına çıkması da kıyasıya eleştirildi. Ne yalan söyleyeyim, ilk başta ben de yadırgadım. 15 saat önce teyzen bir günahsız adamı vurup, intihar etmiş, sen ilk iş olarak ful makyajın ve boynunda pespembe şalla canlı yayına çıkmışsın. Ama Dora'nın söylediklerini duyunca bunun bir "zorunluluk" olduğuna ve sevgili Vatan'ı yıpratmadan bu çirkin olayın içinden alnının akıyla çekip almak adına yapılmış son derece doğru bir davranış olduğuna inandım. İyi ki konuştun, iyi ki "hemen" konuştun Dora...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA