Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bravo Asuman Dabak

Ne yalan söyleyeyim, Asuman Dabak'ı Kanal D ekranlarında reality show programı sunarken izlemek bana tuhaf gelmişti. Aslında program; küskünleri, ayrı olanları barıştırmak için yola çıkmıştı. Ancak RTÜK'ün benzer programlara geçit vermemesi üzerine format değiştirip içinde cinayetlerin kol gezdiği bildik reality show programına dönüşmüştü. Asuman Dabak ise resmen 'deplasmanda' kalmıştı. Dabak'ı şaşkın ve ürkek gözlerle olup bitenleri nakletmeye çalışırken izlemek, onu tanıyan biri olarak bana işkence gibi gelmeye başlamıştı. Reality show programı sunuculuğunu hakir gördüğüm sanılmasın, sadece Asuman'ın yeri orası değildi. Asuman Dabak, nihayet beklediğim resti çekti ve programdan ayrıldı. (Yerine Yasemin Bozkurt geliyor) İşte Dabak'ın konuyla ilgili 'ders' niteliğindeki açıklaması:
"Kayıpların kavuşması, dargınların barışması, benim bu kucaklaşmalara aracı olmam çok huzur vericiydi. Şimdi programın konsepti değişti ve beni çok aştı. Ölümler, cinayetler, benim içinde bulunabileceğim bir format olamaz. O yüzden programdan iznimi istedim. İşi uzmanına bırakmak gerek. Yeni ekibin yolu açık olsun. Keşke böylesi olaylar hayatımızda hiç olmasa ama maalesef var."
Duruşu, çizgisi, hayat anlayışıyla bağdaşmayan her formata balıklama dalanlara duyurulur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA