Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kanal D’nin yaz hüsranı

Kanal D'nin yaz sezonunda ekrana getirdiği iki iddialı dizisi daha erken final yapmak zorunda kalıyor. Başrolünde Keremcem'in yer aldığı, Gani Müjde imzalı 'İki Yalancı', yaşadığı büyük reyting hüsranının ardından dokuzuncu bölümünde final yapacak. Muhteşem kadrosuna rağmen zayıf senaryosu ve kurgusu nedeniyle bu sütunlardan son derece düşük bir not alan bir başka iddialı komedi dizisi 'Bu Sayılmaz' da ancak dört bölüm dayanabildi. Bakalım Kanal D, büyük bir iddia ile hazırlandığı kış sezonunda üzerindeki yazdan kalma ölü toprağını kaldırabilecek mi?
Yaz dizilerine şöyle bir dönüp baktığımda ise eleğin üzerinde kalabilen sadece üç dizi görüyorum: 'Şevkat Yerimdar', 'Kalp Atışı' ve 'Çocuklar Duymasın'. 2017 yazı, 'turfanda dizilerin döküldüğü' bir sezon olarak şimdiden tarihe geçti bile.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA