Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Acun’un oğlu ortaya çıktı(!)

'Yanlış Anlama' adlı yerli komedi filminin tanıtımı medyada yukarıdaki başlıkla yer aldı.
Tabii herkes, merakla haberi okumaya başladı. Sonunda herkesin başlığı 'yanlış anladığı' ortaya çıktı!
Efendim; 10 Kasım'da vizyona girecek 'Yanlış Anlama' filminin bir sahnesinde, Acun Ilıcalı'ya espirili bir gönderme yapılıyor.
Filmin eğlenceli karakterlerinden 'Hünkar Dede'nin noter sahnesinde;
'Noter Nihat Beyan', 'Hünkar Dede'ye memleketini soruyor. Erzurum Ilıcalı olduğunu söyleyen 'Hünkar Dede', babasının isminin de 'Acun' olduğunu söylüyor. Bu durumda 'Hünkar Dede'nin, 'Acun Ilıcalı'nın oğlu olduğu ortaya çıkmış oluyor... Bence zekice bir tanıtım organizasyonu.
Adı 'Yanlış Anlama' olan bir filmin böylesine bir yanlış anlamaya yol açacak başlıkla tanıtılması son derece 'çarpıcı' olmuş.
Filmin oyuncu kadrosunda Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Hakan Bilgin, Bahadır Efe, Duygu Karaca ve Pelin Sönmez gibi isimler de bulunuyor. Kadroda ayrıca Azerbaycan'ın çok ünlü isimleri Pervin Abiyeva, İslam Mehreliyev ve Ferda Amin de var. Levent Cengizhan'ın yapımcılığında DADA Yapım imzalı filmin yönetmenliğini Ulaş Cihan Şimşek üstlenirken, senaryosunu ise Ayberk Çınar kaleme almış.
Bu eğlenceli komedi filmi, Türkiye ve Azerbaycan'da bulunan iki ailenin komik macerasını anlatıyor.
Ailelerin beraber geçirdikleri 10 günü anlatan filmde; iki dilin hem yakınlığı, hem de farklılığı sonucu oluşan yanlış anlamaların getirdiği maceraları izleyeceğiz.
Herkesin bildiği gibi, inen uçağa 'Uçak düşüyor' diyen Azerbaycanlı kardeşlerimizin, pek çoğumuzun bilmediği ilginç kelime dağarcıkları, filmin hareket noktasını oluşturuyor.
Doğrusu, tanıtımı bu kadar zekice yapılan bir filmden hayli umutluyum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA