Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Şimdi ‘Eşkıya’ zamanı

İple çektiğim gün geldi. 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', bu akşam üçüncü sezonuyla atv ekranlarında olacak.
Diziler açısından yaz yorgunuyum. İzleyip yazmak zorunda kaldığım içi boş, özensiz, yasak savan diziler yüzünden ruhum bitap düştü. Bu akşam koltuğuma keyifle yerleşip 'rehabilite' olmak istiyorum.
Peki yaz boyunca 'Eşkıya'cılar ne yaptı? Çok iyi biliyorum ki harıl harıl yeni sezona çalıştılar. 'Eşkıya', yaz döneminin 'transfer şampiyonu' dizisi olarak da adından söz ettirdi. Kadrosuna müthiş isimler kattı. Sinemada ve televizyonda her birini bayılarak izlediğim üç ünlü aktör Olgun Şimşek, Mesut Akusta ve Birol Üner, bu sezon dizinin lezzetini iyice artıracağa benziyor. 'Eşkıya'nın yeni bölümlerinde Olgun Şimşek'i 'Yaşar Kimsesiz' karakteriyle izleyeceğiz. Mesut Akusta 'Ekrem Yıldırım'ı, Birol Üner ise 'Teoman Yıldırım'ı oynayacak. Belli ki bu sezon 'Eşkıya'yı kaçıran çok şey kaçıracak.
Geçen sezonun son bölümünde 'Hızır Reis', tüm ailesini toplayıp 'emekliliğini' geçirmek üzere Karadeniz yaylalarına doğru yola çıkmıştı. Peki 'masa', 'Reis'siz kalabilir mi? Rakipleri, onu yeniden oyunun içine çekip eskinin hesabını sormadan durabilir mi? CIA, ellerini ülkemizin üzerinden hemen çekebilir mi?
Evet, ben de sizler gibi 'I-ıh' diyor ve 'Reis'in omuz başında yerimi alıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA