Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Aşk ve Mavi nasıl güncellendi?

Yeni sezondaki ilk bölümünü merakla beklediğim dizilerden biri de atv'nin sıra dışı yapımı Aşk ve Mavi'ydi.
Son bölümde teknede tutuştukları kavga yüzünden iki kardeş Ali ve Cemal'i suların derinliklerinde bırakmıştık.
Dizinin baş karakteri Ali'nin ölüp gitmesi imkansızdı. Peki ya üçkağıtçı ağabeyi Cemal?
Şeytana pabucunu ters giydiren, hinliği sayesinde bugüne kadar pek çok badireyi atlatan Cemal de bu krizi fırsata dönüştürmeyi bilecekti elbette.
Nitekim öyle de oldu. Cemal kendini bir süre öldü gösterip vicdanları sömürdükten sonra Hatice'den olan gayri meşru çocuğunun gün yüzüne çıkmasını engelleyecek zamanı da buldu tabii.
Senaristlerin final güncellemesi ise müthişti. Cemal'in karısıyla sevgilisi aynı anda, aynı hastanede doğum yaptı. Evliliğinden olan bebeği öldü, diğeri hayatta kaldı.
Duruma uyanan ve Cemal'e şantaj yapmaya çalışan bir hemşire ise ortaya bebeklerin değiştirilmesi fikrini attı. Malum, yaz boyunca pek çok reality şov programında yıllar önce hemşire marifetiyle değiştirilen bebeklerin gerçek hikayelerini dinlemiştik. Aşk ve Mavi'nin senaristleri bu hikaye ile hem diziyi güncel hale getirdi, hem de öyküye gerçeklik katmayı bildi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA