Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yemekteyiz’e lezzet kattı

Onur Büyüktopçu, yıllardır sektörün içindeydi ancak 'Kiralık Aşk' dizisinde büyük bir başarıyla canlandırdığı 'Koriş' karakteri sayesinde kendini bir anda kameraların önünde buldu. Büyüktopçu'yu, şu sıralar tv8'deki 'Yemekteyiz' programının sunucusu olarak yine büyük bir keyifle izliyorum.
Teatral yeteneklerini burada da sergiliyor. Ama bunu yaparken gerçekliğin dışına da taşmıyor.
Özellikle yarışmacıların yaptığı hata ve gaflar karşısında, şöyle kaşlarını kaldırıp gözlerini kocaman açarak şaşkın şaşkın bakmasına bayılıyorum. 'Koriş', aynı zamanda yarışmanın dizginlerini elinde tutmayı da biliyor. Malum, insanlar bu yarışmaya iyi yemek yapmaktan ziyade birbirlerini yemek için katılıyor. Ama Büyüktopçu tam zamanında devreye girip yerinde müdahaleleriyle ortalığın dağılmasını ve kalitenin düşmesini engelliyor. İflas eden bakkal, eski defterleri karıştırırmış... Bu format yokluğunda, tv8'in 'Yemekteyiz' yarışmasını temcit pilavı gibi önümüze sürmesi beni endişelendirmişti. Ama Onur Büyüktopçu sayesinde program eskisinden çok daha fazla lezzet kazanmış görünüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA