Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İzleyiciden program önerisi

Köşemizin okurları sadece eleştiri yapmakla yetinmiyor. Son derece cazip önerilerle yol da gösteriyorlar. Tıpkı Mehtap Demiral gibi. İşte okurumuzun gündüz kuşağı programlarına alternatif olacak projesi:
Gündüz kuşağının, birbirinin kopyası programlarının artık fazlasıyla sıkıntı verdiğini düşünüyorum. Farklı bir format bulmak yerine, kopyala yapıştır tarzı programlar hazırlamak, yapımcılar ve kanallar için, işin fazlasıyla kolaycılık tarafını oluşturuyor. Konuyu birazcık dağıtacağım ama bu konuda vermek istediğim bir fikir var:
Birkaç sene önce sinemada izlediğim Çağan Irmak imzalı Unutursam Fısılda filmi, beni derinden etkilemişti. Eski yıllardaki yıldızların, belki de hayatlarının son demlerinde nasıl sıkıntılar içinde yaşadıkları, en önemlisi de hayranlarının sevgisinden mahrum kaldıkları, incelikle ve hüzünlü bir dille anlatılmıştı. Bu bağlamda, eski müzik ve sinema emekçisi insanların her gün konuk edileceği, geçmişte yaşadıklarının, hayatlarının bugün nasıl şekillendiği gibi konuların konuşulacağı bir gündüz kuşağı programının çok güzel olacağını düşünüyorum. Hem eski yıldızları dünya gözüyle yeniden görme fırsatımız olur, hem de verdikleri emekler için onları onore edip unutmadığımızı göstermiş oluruz...
Biliyorum; televizyon gündemimiz, böyle naif ruhlu bir içerik için fazlasıyla fırtınalı ama benimkisi tatlı bir hayal işte..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA